Nieuw designbeslag: Touch

Stijl en kwaliteit komen samen in Touch, het nieuwe trendsettende designbeslag van Reynaers. Touch is strak, elegant en slank hang- en sluitwerk, geschikt voor ramen, deuren, (hef)schuifdeuren en vouwwanden. Creëer met Touch één uniforme uitstraling.

Stijl en kwaliteit komen samen in Touch, het nieuwe trendsettende designbeslag van Reynaers.
Touch is strak, elegant en slank hang- en sluitwerk, geschikt voor ramen, deuren, (hef)schuifdeuren en vouwwanden. Creëer met Touch één uniforme uitstraling.

Één uitstraling voor alle ramen en deuren

Het strakke design van de exclusieve hang- en sluitwerklijn Touch past uitstekend in moderne woningen, maar geeft ook een stijlvol contrast bij renovaties. Gebruik de krukken en grepen van Touch op aluminium ramen, deuren, schuifdeuren, hefschuifdeuren en vouwwanden. Touch is zelfs geschikt voor gebruik op houten binnendeuren.

Kleur en afwerking

Touch geeft een exclusieve uitstraling aan de aluminium ramen en deuren van Reynaers. Touch is leverbaar in alle RAL-kleuren, in structuurlak en in geanodiseerde uitvoering. Een kruk in dezelfde kleur als het kozijn, raam of deur behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Varianten

Met of zonder rozet, krukbediend, geveerd, inbraakwerend: Touch beschikt over zeer veel mogelijkheden. 

Open ramen en deuren met Touch

Open met designbeslag Touch ramen en deuren en creëer één uniforme exclusieve uitstraling voor iedere woning.

Voor meer informatie neem
contact op met Reynaers