Tips & informatie

Hang- en sluitwerk biedt volop mogelijkheden om uw ontwerp compleet te maken. Verdektliggende scharnieren, een deurkruk in de kleur van uw kozijn. Wij helpen u graag op weg.

Omdat veiligheid voorop staatInbraakwerendheid en kerntrekbeveiliging

Inbrekers houdt u natuurlijk het liefst buiten de deur. Laat u daarom goed informeren over inbraakwerendheid. Zo voorkomt u met kerntrekbeveiliging dat de kern eenvoudig uit de cilinder van het slot getrokken kan worden. 

Lees meer »
Scharnieren in dezelfde kleur als uw kozijnTips voor de mooiste scharnieren

Strak vormgegeven, in kleur van het kozijn. Met scharnieren is meer mogelijk dan u wellicht denkt.

Lees meer »
Kerntrekbeveiliging voor buitendeuren

In het Bouwbesluit wordt de inbraakwerendheid geregeld. Wat betekent dit voor uw buitendeur?

Lees meer »
Let op: Shield RVS overgestapt op 3 gats patroon

De SKG*** certificering stelt strenge eisen. Om daaraan te voldoen, wordt de nieuwe generatie SKG***-krukken uitgeleverd met een 3 gats patroon.

Lees meer »
Wist u dat de vingerbeveiliging van schuifdeuren 25 mm moet zijn?

Herkent u dit: u heeft amper genoeg ruimte voor uw vingers om de greep van de schuifdeur goed en veilig vast te kunnen pakken.

Lees meer »
Wat is het verschil tussen 2 en 3 sterren SKG?

Inbrekers houdt u natuurlijk liever buiten de deur. Daarom kiest u voor goede sloten op ramen en deuren. U kiest voor SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk.  Maar wat is dan het verschil tussen 2 en 3 sterren?

Lees meer »
Verschillen in materiaal en afwerking van beslag: een korte uitleg

Het gebruikte materiaal bepaalt voor een groot deel de mogelijkheden in de vormgeving, afwerking en uitstraling van het hang- en sluitwerk. Maar of u nu kiest voor poedergelakt, RVS of geanodiseerd aluminium beslag, u zult er sowieso lang van genieten. 

Lees meer »
Design is belangrijk, maar vergeet het bedieningsgemak niet

Heeft u ook zo’n spijkerbroek: supermooi, maar hij zit niet lekker en blijft daarom in de kast liggen. Voor raam- en deurkrukken geldt hetzelfde. Mooi betekent niet per definitie fijn in gebruik. De vormgeving van een kruk heeft invloed op het comfort en bedieningsgemak.

Lees meer »
Eén lijn voor al uw ramen en deuren

Details zijn belangrijk. Ook op gebied van hang- en sluitwerk. Dat moet passen bij het ontwerp van uw woning of bedrijfspand. Kies bij voorkeur voor één lijn voor al uw aluminium ramen, deuren en schuifdeuren. Dat zorgt voor eenheid en balans. 

Lees meer »
Tips voor het reinigen van RVS

Een rvs deur- of raamkruk geeft een luxe uitstraling aan uw raam of deur. Hoe zorgt u ervoor dat uw rvs mooi blijft? Producten van roestvast staal zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. U kunt deze producten eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Veeg het oppervlak daarna droog om watersporen te voorkomen.

Lees meer »
De Rolluikkruk

Herkent u dit: u maakt het rolluik dicht en dat schampt de deurkruk. Dat is onwenselijk en vergroot de kans op beschadigingen. Speciaal voor gebruik in combinatie met rolluiken en zonwering bestaat de rolluikkruk. 

Lees meer »
Dat kan met TouchAlle ramen en deuren dezelfde uitstraling

Touch is strak, elegant en slank hang- en sluitwerk, geschikt voor ramen, deuren, (hef)schuifdeuren en vouwwanden. Creëer met Touch dus één uniforme uitstraling voor al uw ramen en deuren, inclusief houten binnendeuren.

Lees meer »
Voor meer informatie neem
contact op met Reynaers